GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

onsdag 15 maj 2013

Bilder från Gröna Träffen i Kyrkheddinge

Så var det åter dags för Motorhistoriska Klubben i Skånes årliga träff. Sedan några år tillbaka hålls detta trevliga arrangemang på Hemvärnsgården i Kyrkheddinge utanför Staffanstorp. Tidigare var det Trollenäs Slott strax utanför Eslöv som var hemvist för träffen och även klubblokal för föreningen men nu är både träffen och klubblokalerna i Kyrkheddinge. I Hemvärnsgården serverades det lunch och fika och på verandan bjöds det på musik och sång. Nog om detta. Hur var träffen?

Jo, för en gång skull så var vädrets makter på bilentusiasternas sida. Varmt och soligt och bara några små regnstänk vid lunchtid. Dessa stänk gav dock en trevlig effekt att det fanns möjlighet att se både elektrohydrauliska och ”handjagade” suffletter i aktion. Variationen på bilarna var stor. Allt från förkrigsbilar till moderna 80-talare såsom Volvo 240 Turbo (med både hönsatrappa och babianröv!) och Saab 900 Turbo Cabriolet. 

Vi hoppas ni njuter av bildspelet nedan. Intressanta objekt som skymtar förbi är bl.a. en lila Saab Sonett III, en drygt 6 meter lång Packard Henney-ambulans från 50-talet, en Peugeot 504 Coupé, en Toyota Celica Coupé ST från sent 70-tal, en Porsche 356 1600 C och en Triumph Roadster 1800 med svärmorslucka med separat vindruta. 

Text & Foto: S. Larsson

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar