GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

tisdag 14 maj 2013

Bilspot, Träffar och resereportage. Mer att vänta...

Nu är vi tillbaka (med besked) från utflykt till Berlin. Väl hemma noterar vi en full inbox med bilder och reportage från flera olika håll. Läsare av Jaramabloggen kan med andra ord se fram mot ett mer frekvent uppdaterande i alla fall i resten av månaden.

Med hem från Berlin har vi också flera intressanta bilder och bilspottar. Vi kan ju direkt dela med oss av en spontan bilspot som vi fångade i den forna östtyska stadsdelen Friedrichshain. Två bilar från svunnen epok stod där på var sin sida om gatan. En himmelsblå Merecedes 200E och en Renault 16, båda från 70-talet, hade klarat sig förvånansvärt bra mot tidens tand och matchade väl in med omgivningarna. Gemensamma nämnare i funktionella former och fokus på komfort, men i övrigt ganska väsenskilda. Elegant, tyckte vi.

Himmelsblått och Mossgrönt gällde på det naturliga 70-talet (Foto: M. Forsell)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar