GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

tisdag 6 mars 2012

Geneve 2012 - Nedräkningen har börjat...

Nedräkningen har börjat. Genevesalongen öppnar den 8:e Mars och Jarama kommer finnas på plats den 13:e Mars. Strax därefter kan ni läsare i vanlig ordning förvänta er massvis av bilder och artiklar från salongen. Sverige representeras i år av sina två biltillverkare, d.v.s. Volvo och Koenigsegg. En gissning är att Saabs konkursförvaltare har annat för sig än att visa upp "gamla" modeller.

Nya Volvo V40 visas i Geneve
Volvos stora nummer blir naturligtvis nya V40 som enligt specarna verkar vara väldigt kompetent. I pressmaterialet är det mycket prat om körglädje och som vanligt trumfar Volvo med ny teknik för säkerhets skull, eller vad sägs om krockkudde för gångtrafikanter (världens första).

I en helt annan division spelar Koenigsegg som till modellår 2013 uppdaterat modellerna Agera och Agera R. Kolfiberfälgar, cylinderfoder behandlade med nanoteknik och så klart effektökning är några av nyheterna.

Koenigsegg Agera R 2013

Tills vi har bilder från Geneve 2012 på plats, får ni läsare och alla Saabnostalgiker hålla tillgodo med detta lilla potpurri med bilder från Saabs monter i Geneve 2011.

1 kommentar :

  1. Mer info om och rundtur i nya V40 på Geneve [Teknikens Värld]. http://www.teknikensvarld.se/2012/03/07/29200/volvo-v40-ar-snyggare-i-verkligheten-men-trang-i-baksatet/

    SvaraRadera