GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

tisdag 15 februari 2011

...och mer New York

Vill också nämna att jag faktiskt såg några riktigt intressanta bilar i New York. Flådigast var Maybach, som jag faktiskt skymtade två olika. En helt ny Bentley Mulsanne såg lite malplacerad ut nere i Chinatown. Mercedes AMG modeller verkade betydligt mer vanliga over there jämfört med här hemma. Nyare modeller av Range Rover syntes i varje gathörn. Flera Lamborghini Gallardo Spyder skådades, med cabben uppe. Det var ju trots allt nära nollstrecket.

Svenska bilar var det generellt väldigt ont om. Min spontana känsla var att det fanns något fler Saab än Volvo i N.Y. På en liten bakgata hittade jag denna fina 900 Cabriolet, som såg ut att längta efter en betydligt soligare vardag och kanske en handtvätt. Nu undrar ni kanske vad som händer på Saab i dessa dagar. Det vi vet är att på Genevesalongen i Mars kommer täckelset falla från inte mindre än fyra nya modeller/modellvarianter, varav en sägs vara just en ny variant på Saab 9-3 cabriolet.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar