GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

söndag 19 maj 2013

Premiär: Aston Martin CC100 Speedster Concept

Aston Martin presenterar med anledning av sina 100 åriga verksamhet en one-off i form av Aston Martin CC100 Speedster Concept. Det är naturligtvis med direkt anledning av 24 timmarsloppet på Nurburgring som denna visas upp just nu. Designen är modern men knyter an till legendaren Aston Martin DBR1 som segrade i 24h Le Mans 1959. Kanske den största milstolpen i AM's racinghistoria.

Aston Martin CC100 Speedster Concept

I år ställer Aston Martin upp med en intressant och offensiv Line up i startfältet. Huvudsatsningen sker genom Aston Martin V12 Vantage GT3 men man tar även tillfället i akt för att visa på lite nyutvecklad teknik och kommer därför även köra med en Aston Martin Rapide S i vätgas hybrid utförande. Mycket spännande att se hur tekniken står sig i ett sådant uthållighetslopp och också rent prestandamässigt. 


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar