GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

onsdag 10 april 2013

Techno Classica Essen

Geneve i all ära men ska man se riktiga entusiastbilar ska man i helgen bege sig 730km söderöver till Essen i Tyskland. Där arrangeras nämligen Techno Classica Essen årgång 2013. Med närmare 200 000 besökare och över 1000 utställare räknas detta som en av, om inte den, största entusiast/classic/vintage-bilmässan i Europa. Här bör även den mest lystmätne bilentusiasten få sitt behov tillfredställt vandrande runt i de enorma hallarna.

På Lördagen blir det auktion med Coys och då har man möjlighet att lägga bud på riktiga bilklenoder så som Lancia Stratos, Ferrari Dino eller en Bentley från 1939. Ett tips är att ta med den stora börsen.

Jarama är tyvärr inte på plats, men vi hoppas få in lite bilder ändå som vi kan visa här på bloggen. Är du i Essen och har en kamera? Dela då gärna lite bilder med oss via info@jarama.se. Delad glädje är dubbel glädje.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar