GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

tisdag 22 januari 2013

Stockholm Lifestyle Motor Show 2013




Den 24-27 januari 2013 arrangeras Stockholm Lifestyle Motor Show för första gången. Evenemanget sker parallellt med MC-mässan och tillsammans ger de enligt utsago den största motorutställningen i Stockholm på nästan ett decennium. Med ett 50 tal utställare varav merparten är tillbehör och runt-om-kring-tjänster tycker vi det mer visar på en kraftig brist på större bilmässor i landet under en längre tid. Men men, vi välkomnar så klart initiativet och hoppas det blir en välbesökt mässa.

Fokus sägs ligga på körglädje, trender och ny teknik. Ett exempel på det är en trendvisning med fokus på fordonsdesign som sker i samarbete med Svenska Moderådet. Bland utställarna noterar vi Porsche, Morgan och Fiat-gruppen som ska ta med hela "vardags"-stallet i form av Fiat, Lancia och Alfa Romeo. Sverigepremiärer blir det i form av nya Audi A3 Sportback, Peugeot 208 GTI och något ännu ej namngivet från Fiat. Vi gissar på fyrhjulsdrivna Panda.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar