GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

torsdag 17 maj 2012

Bilder från Tisdagsträff i Löddeköpinge 15 Maj

Jarama gav sig ut i den relativt soliga Tisdagskvällen och bevittnade den oerhört populära Tisdagsträffen i Löddeköpinge. Träffen, som är en av landets största spontanträffar, har en sektion med amerikanskt och en annan med europeiskt och övrigt. Med andra ord finns här alltid något för de flesta smaker.

Besökare och utställare kommer och går under kvällen och allt är väl arrangerat av personer i reflekterande västar. En del ekipage är på plats varje vecka sommaren genom, andra besökare är mer sällsynta. Speciellt fin tyckte vi denna Saab Sonett III var som här får äran att pryda förstasidan av bildalbumet från kvällen. Vi hoppas bilderna uppskattas och inspirerar er att besöka Tisdagsträffarna i Löddeköpinge framöver.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar