GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

torsdag 9 februari 2012

Ny säsong...

Då slår vi alldeles snart upp portarna igen och välkomnar alla bilentusiaster till säsong 2012. I vanlig ordning kommer vi att bjuda på allehanda nyheter och artiklar här i Jaramabloggen. Det blir såklart även hårdbevakning av sommarens bilträffar och bilmässor. Huvudsakligen ligger fokus på Sverige, men närmast i tid ligger faktiskt en stor internationell mässa, nämligen Geneve International Motor Show som är en av de mest premiärtäta salongerna i Europa.

Bloggen som sådan har fått en lättare ansiktslyftning. Knappt märkbart kanske men förhoppningsvis är det nu lättare att hitta det som letas efter, oavsett om det är bilderna från helgens träff, den där artikeln om Saab eller för att hitta närmaste bilmuseum m.h.a. Jaramakartan.

I väntan på säsongsstart, och medan vi gör sista justeringarna på bloggen, får ni gärna följa oss på Twitter.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar