GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

onsdag 12 oktober 2011

Säsongsavslutning

Sommarens bilsträffar har nu klingat av, och Jarama kommer därför att dra ner lite på intensiteten av inlägg. Det kommer komma lite smått och gott då och då, så fortsätt gärna komma hit. Ni vet väl om att man även kan prenumerera på uppdateringar via email eller så kallat RSS flöde. Du hittar det en bit ner i menyn till höger.

För att summera sommaren måste vi säga att detta varit bland de mest träffintensiva somrarna vi kan minnas. En snabb tillbakablick i Jaramakalendariumet ger att det varit flera flera träffar varje vecka och ibland även samtidigt, och ofta i olika delar av landet. Vi tycker naturligtvis denna mångfald är oerhört glädjande och tror att det uppskattas av alla bilentusiaster runtom i landet.

Vi hoppas också att ni tog tillfället i akt och planerade sommarsemestern utifrån vår Jaramakarta som listar flera bilrelaterade ställen i landet. Själv besökte jag det fina bilmuseumet Autoseum i Simrishamn på semestern.

Nu går vi in i en fas där vi tittar på vad vi kan förbättra inför nästa år. Alla tips och ideer mottages tacksamt. Kanske har du en webbsida som skulle kunna kobineras med denna, eller kanske vill du bidra med egna artiklar och inlägg. Kontakta oss på info@jarama.se 

Bild från Gröna Träffen i Trollenäs (Foto: S. Larsson)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar