GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

tisdag 14 juni 2011

Saab + Lotus = Sant?

Lotus Esprit lanseras igen 2013 (Foto: M. Larsson)
Turerna fortsätter kring Saab, eller Swedish Automobile som det ägande bolaget nu heter från och med imorgon. Nytt namn signalerar nya tider, men det hänger endast ihop med att tillverkningen av sportbilen Spyker säljs till annat bolag vid namn CPP- då kan bolaget inte heta Spyker Cars längre. Muller fokuserar alltså nu på Saab, och fortsätter sin turne i österled för att hitta lämpliga partners för att kunna driva verksamheten vidare.

Zhejiang Youngman Lotus Automobile är det krångliga namnet på det företag som nu sägs kunna gå in som delägare med upp till 30%. Den som kan sin Lotus vet att det är Malaysiska Proton som står som ägare, men detta hänger faktiskt ihop ändå då ZYLA är ett samriskbolag där Proton är en av parterna.

Vi på Jarama gillar ju att sia om eventuella kommande modeller och samarbeten och visst far tankarna iväg nu när Lotus kommer in i leken. Lotus som precis presenterat en uppsjö nya modeller är verkligen på G. Naturligtvis hoppas vi på en modern tolkning av Sonetten med komponenter från Lotus.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar