GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

torsdag 11 juli 2013

Semestertips: Hyra bil på Franska rivieran

Många har väl drömt om att få köra bil längs den franska rivieran och insupa solens strålar och bara njuta av tillvaron i en speciell bil. I detta inlägg tänkte vi ge lite tips på hur du kan göra verklighet av denna dröm.

Tillhör du den lite mer krävande och erfarna skaran rekommenderar vi ett besök på Liven Up Driving Experience (klicka på liten flagga uppe i hörnet för att se sidan på engelska) där du kan få möjlighet att bekanta dig med en Ferrari i dessa miljösköna omgivningar. Kanske ta en tur till Monaco och glida upp framför Casinot. Trots att du kör Ferrari finns det ändå en risk att du inte är värst på stället utan bara en i mängden, något att ha med i kalkylen. Denna upplevelse är naturligtvis inte gratis, och om 200  Euro per halvtimme är ett bra pris kan du själv fundera på. Lite billigare blir det om du bara vill åka med.

För den som trots allt kommer fram till att Ferrari-alternativet blir lite för dyrt så kan vi istället tipsa om 2CV Escapade.  Som namnet antyder är det ett företag som specialiserat sig på uthyrning av kultbilen Citroën 2CV med eller utan tillhörande förare. Priserna varierar beroende på om du vill köra själv eller ha guidande förare och varthän resan går. För 200 Euro får du här bilen ett helt dygn, och nöjer du dig med enklare utflykter över dagen i trakten kring Nice blir det lite billigare.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar