GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

torsdag 22 mars 2012

Besök på Motormässan i Malmö

Idag begav vi oss till den helt nya mässhallen i Hyllie i utkanten av Malmö. Solen sken och kameran var laddad. I kön till inträdet var det dock glest. Vi får hoppas att besökarna hittar till mässan imorgon och under helgen i stället. Bland höjdpunkterna kan nämnas nya sport coupen BRZ från Subaru samt Mercedes flaggskepp, SL, i helt ny version. Med mer än 300hk men endast 7,5l/100km, klart imponerande siffror, så har Merecedes säkrat framtiden för sin SL serie. Även Peugeot/Citroën, Opel, Mazda och Honda var representerade med rejäla montrar. Kul också att titta närmare på väldesignade Range Rover Evoque.

Tyvärr lös Volvo, Renault, VW/Audi/Skoda, Porsche, Toyota/Lexus, Hyundai/Kia, Fiat/AlfaRomeo/Lancia med sin frånvaro. Synd då många besökare nog väntat sig lite mer. Istället fyllde man ut salongen med diverse runtomkringverksamheter, intresseföreningar och försäljare. Extra kul, tycker vi på Jarama, var det att entusiastföreningarna var representerade bl.a. i form av Club Alfa Romeo, MG klubben och Mustangklubben. I CARs monter stod en av endast 500 tillverkade 8C Spider.

Lite bilder blev det också.

2 kommentarer :

  1. Polars nya satsning på husbilar.
    Sedan gammalt är Polar en känd pålitlig trotjänare på husvagnsfronten,
    men nu görs alltså en satsning även på husbilar.
    Sälj huset och köp?!
    Närmare 1,5 miljoner får man hosta upp vilket kan vara svårt om man inte är en karaktär i en tecknad film.
    Kanske kan en ny husvagn från Polar vara något istället tillsammans med en ny BMW 5 serie som dragbil för ynka miljonen för båda.
    BMW:n är lite lättare att parkera på jobbet och de andra platserna man besöker under ett år dessutom.
    Trots snacksalig mässgubbe med fablesse för husbilar är nog ställningen i detta nu:
    Husbil VS Husvagn -> 0 - 1

    SvaraRadera
  2. Inte heller BMW/MINI var väl på plats? Även om det fanns en ny MINI Countryman i Thules monter och ett par fina Alpinabilar från Jarls Bilservice.

    SvaraRadera