GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

måndag 13 juni 2011

Känner du Morgan?

Morgan 3 wheeler
För dig som är intresserad av engelska sportbilar så är namnet Morgan säkert bekant. Morgan Motor Company grundades redan 1910 och tillverkar än idag roadstermodellen som har anor från 50-talet.

Men nu har intresset övergått i passion, passionen kanske har övergått i besatthet. Detta späs på med sommarens antågande eller kanske för att du läst vår tidigare artikel om Morgans nylanserade 3-wheeler som presenterades på Geneve i år. För dig som lider av dessa åkommor har vi goda nyheter att delge.

Morgan har nämligen utnämnt Classics & Sportscarcentre till auktoriserad handlare och serviceverkstad. Detta innebär att de kan leverera din Morgan direkt från fabriken i Malvern Link. Classics & Sportscarcentre finns i Vetlanda. Visst blir man sugen.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar