GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

fredag 22 april 2011

En härlig bil - BMW 3-serien (E21)

Visst hare dragit ut på det. Men allt har sin tid och går inte alltid att påskynda. Som tidigare utlovat kommer därför här ett inlägg om BMW 3-serien. Eftersom vi inte vill skapa alltför mycket uppståndelse tar vi det från ruta ett och fokuserar på den första modellserien som tillverkades 1975 till 1983, den med internbeteckningen E21.

E21:an ersatte 2002:an och blev snabbt populär mycket tack vare sin väghållning och fina prestanda. Trots att modellen inte blev en större försäljningsframgång i USA lyckades BMW sälja hela 1,3 miljoner E21 bilar under de år den tillverkades. Inte illa. För dig som är spekulant ger en koll på begagnatmarknaden en handfull träffar i landet, de flesta i ett mindre bra skick. Desto större möjligheter för den händige entusiasten med plats över i garaget. Något jag inte har själv, men jag måste ändå säga att jag skarpt gillade detta exemplaret.

Tänkte egentligen skriva mer här, men jag hittade två riktigt bra artiklar och varför uppfinna hjulet igen. Vill du läsa mer om modellen och grotta ner dig i alla tekniska detaljer och årtal hittar du all info du behöver här.

BMW 323i 1978 - visar sin bästa sida.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar