GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

söndag 17 april 2011

Den perfekta bilen... del II

Vi har fått in många bra förslag till den perfekta bilen, enligt definition beskriven i ett tidigare inlägg. Det är häpnadsväckande vad mycket mer bil man kan få egentligen för samma pengar som en bättre bedagad Golf. Responsen tyder på att ett rationellt val av bil även kan vara roligt. Det verkar onekligen möjligt att kombinera nytta och nöje utan att kompromissa med form, körglädje och funktion.

Dock lyckades endast en läsare pricka exakt rätt på vilken bil som underteckan efterlyste (i det tidigare inlägget). Även om responsen var lite väl noggrannt specifierad (...var det en säljannons?) var det den trogne läsaren Hasses tanke som stämde bäst överens med skribenetens - d.v.s. BMW 3-serien. Vi gratulerar Hasse till fullträffen i gissningen och även till det lyckliga ägandeskapet av just en BMW 320i. Ni andra som också uppskattar just BMW 3-serien kommer få ert lystmäte i ett kommande inlägg här på Jarama-bloggen. Håll utkik!

Alpina B6 baseras på BMW 3-serien (Foto: S. Larsson)

Andra responser vi fick in innefattade allt från Jaguarer, Porschar och Maseratis till japanska sportiga leksaker från Nissan, Mazda och Toyota. Mazda var enda märket som fick flera av varandra oberoende röster, kanske visar det på att märket har en större skara fans än andra och på det faktum att det har funnits och finns bra och prisvärda sportbilar i sortimentet. Vi ber att få återkomma även till detta i kommande inlägg.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar