GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

onsdag 1 december 2010

Julkalender - Lucka 1!

Tiden går fort när man har roligt och redan är det dax för årets julkalender! Varje dag kommer vi öppna en ny lucka och tipsa om ett måste för bilentusiasten. Med andra ord är vår julkalender den ultimata guiden för dig som letar julklapp till en vän som är bilentusiast.

Bakom första luckan hittar vi en verkstadshandbok, den självklara julklappen till de som uppskattar att pula själv i garaget. Haynes är det mest populära förlaget för denna typ av böcker. De har verkstadshandböcker för i princip alla bilmodeller på engelska, och en del av dem finns även tillgängliga på svenska. Nypris för en bok är cirka 295kr, men den luttrade julklappshandlaren kollar på Tradera och Blocket och kan lätt halvera det priset och ändå få ett bättre begagnat exemplar.

Lucka 1: Haynes Verkstadshandbok

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar