GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

torsdag 2 december 2010

Julkalender - Lucka 2!

För den som har medel kommer här ett julklappstips i den övre prisgruppen; en riktig racingresa! Högst klingar så klart att åka till en exotisk plats och se ett riktigt formel 1 lopp. Det finns flera arrangörer som ordnar paketresor för just detta ändamål, formel1resor.se och beresor.se för att nämna några. Ett enkelt paket med biljett till Monacos Grand Prix och tre övernattningar på 2-stjärnigt boende i Nice börjar på cirka 5500kr. Med några små tillägg för bättre platser och boende stiger priset snabbt över 10 000kr. Men som bekant; smakar det, så kostar det.

Ett annat lockande alternativ för de mer äventyrslystna är så klart att bege sig till Sydamerika och uppleva Dakarrallyt. Ja, Sydamerika. Faktiskt är det så att sedan 2009 körs det i Chile och Argentina. Det rallyt upplevs egentligen bäst i förarsätet på en deltagande bil, vilket inte är en omöjlighet då det faktiskt finns en amatörklass. Dock gäller det att som vanligt hålla tungan rätt i mun för att inte hamna helt fel bland sanddynerna, som i bildexemplet nedan.

Dakarrallyt 09


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar