GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

tisdag 26 juli 2011

Alfa Romeo 4C - del 2

Då vi i våras besökte Genevsalongen skrev vi en artikel om konceptbilen 4C från Alfa Romeo. VW som ett tag ville köpa hela Alfa Romeo sa att en boxermotor från Porsche hade passat fint i denna sportiga skapelse. Fiat tackade nej till försäljning och erbjudandet från VW, och fortsatte att jobba med modellen på sin egen kammare istället. Modellen utlovades snart komma i serieproduktion, men bilen är så spektakulär att man nästan tvivlar på om det är sant. Chassi i kolfiber och mittmonterad turbomotor i en unikt designad kaross är något av det alla Alfistis kan se fram mot. En risk är så klart att prisbilden kan bli lika exotisk som bilen självt.

Nu har Alfa Romeo släppt en video där vi får flera läckra kameravinklar och lite mer detaljer om bilen, som vi hoppas få se i produktion i en inte alltför avlägsen framtid.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar