GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

fredag 25 mars 2011

Alfa Romeo 4C

Vi har tidigare behandlat Fiatfamiljens hantering av varumärket Lancia. Fiat är ju som kanske bekant även ägare till Alfa Romeo och det märket håller man hårt i. Enligt uppgifter visade VW koncernen nyligen intrese för att köpa Alfa Romeo, men Sergio Marchionne har en egen agenda för märket och med senaste konceptet 4C från Genevesalongen visar han att han menar allvar.

Senare tiders coupemodeller från Alfa Romeo, GT och Brera, har inte alltid motsvarat de märkestrognas högt ställda förväntningar på sportighet och körglädje. Det finns sportiga anor att leva upp till (läs. Sprint, GTJ, GTV etc.). Nu råder man bot på detta tomrum i modellutbudet genom att utlova en lansering av modellen 4C under 2012 redan. Mittmotor och drygt 200hk i en liten och lätt bil borgar för riktigt hyfsade prestanda. Vi håller tummarna för att projektet håller ända in i mål.


Geneve: Concept Alfa Romeo 4C - i produktion 2012? (Foto: M. Larsson)
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar