GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

torsdag 6 juni 2013

Motorhistoriska dagen 2013

Idag är det Sveriges nationaldag och även Motorhistoriska dagen. Den senare brukar uppmärksammas på flera ställen runt om i landet med diverse nostalgiträffar, samlingar och marknader.
 
För att nämna några specifikt, så kan man bege sig till Öland där Kalmar-Ölands fordonshistoriker arrangerar Solvändan. Sollentuna kommun kombinerar nationaldagen och motorhistoriska dagen i ett och samma evenemang. I Nykvarnsparken i Linköping är det sedvanlig veckoträff så också idag.
 
Summa summarum är det alltså idag stor sannolikhet att springa på fina och gamla bilar om man har möjlighet att ge sig ut. Vädrets makter verkar också vara på cabrioletägarnas sida vilket naturligtvis är lovande. Bifogar en bilspot som vi tog en dag när det inte var lika fint väder ute.
 
Bilspot: Renault Caravelle/Floride Coupe (Foto: M. Forsell)
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar