GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

tisdag 30 april 2013

Italiensk bilträff i kvadrat!

1:a Maj är för de flesta synonymt med arbetarrörelsens protesttåg. Men det finns något annat som är mycket viktigare att uppmärksamma denna helgdag. Det är nämligen en italiensk högtid i Sverige och det firas naturligtvis bäst med italiensk bilträff. Är du ett fan av italienska bilar kan du denna dag med fördel styra kosen mot Skokloster Slott som ligger i Uppsalatrakten. Där bjuder svenska Club Alfa Romeo in alla ägare av italienska bilar att visa upp sig.
 
 
Italienskt i Krapperup 2012 (Foto: M. Forsell)
 
Bor du söderöver i landet kan vi istället rekommendera ett besök på Krapperups Slott där Fyrklöverbladet, ett nyhetsbrev som skriver om händelser i södra sverige kopplade till italienska fordon, arrangerar italiensk bilträff. I år satsar man på att få till en något större träff, med mer försäljning och utställare och då inte enbart av bilar. Utställningen håller på mellan klockan 11-15.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar