GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

onsdag 10 oktober 2012

Salone Internazionale Dell'Automobile Bologna 2012

Vi kom tyvärr inte iväg till Parissalongen i år, men man kan ju inte vara överallt alltid. Men istället har vi nu försett oss själva med flygbiljetter till Bologna i Italien där det ska bli Motor Show för hela slanten i December.

Italienska prototyper från förr på Motor Show Bologna 2011

Förr i tiden var det i Turin som den stora italienska mässan höll till och den räknades då som en av de stora Europeiska mässorna tillsammans med Frankfurt, Paris och Geneve. Sedan ett par år tillbaka är det dock i Bologna som den italienska mässan äger rum och då i något mer modest omfattning än tidigare, mycket p.g.a. den rådande krisen i Europa som i stor omfattning påverkar bilindustrin.

I fjol noterade man i Bologna dock en kraftig ökning av besökarna jämfört med tidigare år och man spår att denna trend fortsätter så även i år. Vi hoppas få spana in lite italienska premiärer och det verkar även finnas en sektion med äldre entusiastbilar. Se bilden ovan med äldre italienska prototyper och sportbilar från förr. Vi ser mycket fram mot denna resa och kommer naturligtvis skriva mer om detta här på bloggen.

1 kommentar :