GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

torsdag 16 augusti 2012

Bilder från Tisdagsträffen i Löddeköpinge 14/8

Tisdagskvällen spenderades på en av landets absolut största spontanveckoträffar. Tisdagsträffarna i Löddeköpinge i Skåne är ett fenomen som täcker in det mesta mellan himmel och jord i entusiastfordonsväg. Här finns rikligt av allt; veteranmopeder och MC, flygmaskiner och traktorer samt så klart entusiastbilarna smidigt uppdelade i USA och Europa plus övriga. Det fina med träffen är den härliga blandningen av gammalt och nytt där alla motorentusiaster kan känna sig välkomna att visa upp just sin bil.

Elegant Triumph Spitfire på Tisdagsträffen i Löddeköpinge (Foto: M. Forsell)

Just i Tisdags måste det ha varit något form av rekord och köerna med besökande ringlade sig faktiskt flera kilometer från området. Vi fick parkering en nätt promenad från utställningen halvvägs ut på landsbygden, men vad gör väl det när vi fick se sportvagnar som Lamborghini Espada, Porsche 912 och Aston Martin V8. Extra kul tyckte jag själv det var att se min egen gamla bil, Alfa Romeo Sprint Veloce QV - nu i ny ägo, och att den klarat tidens tand så fint. Vi skickar med ett par bilder nedan.

2 kommentarer :

  1. Det var några härliga klassiska gamla bilar det där!

    SvaraRadera
  2. Helt sant. Jag tyckte speciellt första bilden med landskapet som bakgrund blev trevlig. Nedcabbat och nära naturen.

    SvaraRadera