GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

onsdag 13 juni 2012

Träfftips: Tidö slott, Nyköping och Huskvarna

Träffarna och veckoträffarna är som bekant i full gång, och aldrig förr har det funnits så många möjligheter till att få träffa likasinnade bilentusiaster. Vi har inga direkta bevis för att så är det, men flera av de bilträffar vi följer vittnar om ett ökat intresse från år till år och det uppmärksammas även i olika sorters media, som t.ex. här på Jaramabloggen.

I denna pågående vecka finns det nya evenemang att ta sig iväg till. Vi på Jarama vill speciellt tipsa om Veckoträff på Tidö Slott, Hamnträff i Nyköping och Bil & MC träff i Huskvarna. Bilder från tidigare event av den senare hittar ni här.

Fler event och träffar hittar ni naturligtvis i Jaramakalendern.

Vi slänger med en bild på en ovanlig bilspot i form av en Excalibur som här skådades i samband med ett stilfullt bröllop i Malmö. Hela historien om denna bil hittar du här.

Excalibur efterliknar Mercedes SSK (Foto: S. Larsson)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar