GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

tisdag 12 april 2011

Begtipset: Spectre R42

Britterna har en lång och ganska spretig historia av olika sportbilsprojekt. Ibland är projekten mer och ibland mindre långlivade. Några år innan MG X-power (tidigare omskriven här på bloggen) presenterades var Spectre R42 det muskedunder som stod i centrum på den engelska sportbilsscenen. Med sina svepande linjer, 4,6 liters V8 från Ford och svensk inblandning i ledningen såg framtiden ljus ut. Tyvärr blev sagan dock bara 23 exemplar lång. Ett faktum som då det begav sig kanske inte sågs med blida ögon på, men som idag bidrar till exklusiviteten kring bilen.

Som ofta när sportbilar byggs i små serier får man kompromissa lite med detaljer. Ett sådant exempel var att bakljusen kom från Honda Legend och framljusen från Toyota MR-2. Trots det tycker vi att Spectre R42 är riktigt läcker och hade gärna slagit till på detta exemplar som ligger ute till salu nu - om den privata ekonomin tillät vill säga.

Spectre R42 - här i kulör BRG

3 kommentarer :

  1. Jag har sett en till här i Sverige, det borde göra vår till den Spectretätaste nationen i världen!

    SvaraRadera
  2. Inte om man räknar per capita!

    SvaraRadera
  3. Såg en i Tomelilla idag....

    SvaraRadera