GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

onsdag 6 juli 2011

Copenhagen Historic Grand Prix

Ungefär en månad från nu, i början på Augusti, är det dags för Copenhagen Historic Grand Prix; ett historiskt racinglopp som tar plats mitt i Köpenhamn. Runtomkring racingen kan man förlusta sig i bilutställning eller en bit mat och dryck. Det finns aktiviteter för hela familjen på området vid Faelledsparken.

Intensiva duster i Copenhagen Historic Grand Prix (Foto: Flemming Jensen)


CHGP menar att ett sådant här event är mycket mer levande jämfört med att gå och titta på samma bilar på ett museum. Jarama kan inte annat än hålla med och ser fram mot att få bevittna historisk racing med legendariska danska och internationella racerförare.

Såväl som i det svenska kungahuset, brinner motorintresset i det danska. HKH Prins Joachim är djupt involverad i aktiviteterna och kommer själv att köra några klasser också. Vi på Jarama tycker detta låter som ett mycket spännande event och tror på extra många broresenärer just dessa dagar, 6-7 Augusti. Inträdet kostar 300DKK/dag eller 500DKK för hela helgen.

Nedan en länk till denn officiella hemsidan som är riklig på information och där finner du även ett par bilder från fjolårets event. Mycket nöje!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar