GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

torsdag 26 maj 2011

Good Old England till helgen!

Vi på jarama uppskattar möjligheterna med internet, men bilar  gamla som nya - upplevs bäst i verkligheten. Det är bl.a. mot denna bakgrund vi har komponerat ihop vår entusiastkalender där du som bilentusiast kan finna tid o plats för alla sommarens bilträffar.

En snabb titt i kalendern ger att Falun är "the place to be" denna helg. Då går nämligen Good Old England av stapeln. Eventet firar 5-års jubileum i år och besökarna kan bl.a. se fram mot en större skara brittiska fordon. Det blir även Engelskinspirerad underhållning och fish & chips med mera. Dessutom kommer det finnas en Engelsk Marknad där du kan köpa och sälja saker med Engelsk anknytning. Det är med andra ord bara att putsa upp Rollsen och bege sig mot Falun.

Good Old England här representerat av Sir Alec Issigonis Mini-skapelse.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar