GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

fredag 27 maj 2011

Besök hos Angels Sports- & Classic Cars

Jag hade nyligen förmånen att träffa Kjell Engman och Michael Schiebler från Angel Sports & Classic Cars (ASCC) för Jaramas räkning. Firman köper, säljer och förmedlar exklusiva sport- och veteranbilar av alla märken. ASCC förmedlar även försäljning av nya retro-sportbilar från Wiesmann. Kjell och Michael tar mot mig med stor gästfrihet och låter mig först se mig mätt på skönheterna i utställningshallen, innan jag börjar ställa några frågor.

Angels Sports & Classic Cars

ASCC arbetar med bilar av alla märken men när jag frågar om det inte finns några favoritmärken medger Michael sitt intresse för det italienska och framhåller också Auto e Moto d’Epoca strax utanför Venedig i Italien som den bästa motorträffen medan Kjells egen bilsamling avslöjar en förkärlek för GT-vagnar med stora motorer.

Angels Sports & Classic Cars
ASCC är inte vilken bilhandlare som helst utan man fokuserar på entusiastbilar i mycket gott skick. Kjell utvecklar detta med att många klienter vill ha en bil i ett perfekt skick och är beredda att betala för det. Finns det dessutom en ägarhistorik som innehåller kändisar, kungligheter eller annat drama blir bilen än mer intressant. Riklig dokumentation av bilen är en viktig komponent för en lyckad bilaffär.

De flesta av kunderna finns ute i Europa och även i andra delar av världen. Tyskland nämns som en viktig marknad och Kjell nämner att man nyligen ställde ut på Techno Classica i Essen. Marknaden och intresset för denna typ av bilar är betydligt mycket större i Tyskland än här hemma. Andra event man just nu planerar inför är Klassikwelt i Bodensee och Oldtimer Messe Tulln utanför Wien i Österrike. När man inte är ute i Europa och turnerar syns ASCC ibland till på de lokala Tisdagsträffarna som vi behandlat tidigare här på bloggen. ASCCs nya showroom, öppet för besök enligt överenskommelse, ligger nämligen just i Löddeköpinge.

Angels Sports & Classic Cars
Är du en sann bilentusiast som uppskattar exklusiva bilar i utmärkt skick, så rekommenderar vi att kontakta Kjell eller Michael på Angels Sports & Classic Cars. Firmans webbsida hittar du här: www.angelscars.se



Fotnot: Detta är den första i en serie artiklar om bilentusiaster som lever som de lär och bidrar till att sprida glädjen kring äldre sportiga bilar.

Har du tips på vem/vad som skulle passa i en liknande artikel? Tipsa oss på info@jarama.se.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar