GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

tisdag 10 maj 2011

Begtips: Porsche 928 GTS

Ibland vill man bara känna mullret från en V8. Ibland vill man bara ha sportbilsprestanda. Och ibland måste man kunna handla två kassar mat på ICA och transportera hem dem snabbt och enkelt. Allt detta kan bli verklighet och upplevas i en tysk premiumbil. Vi presenterar dagens begtips - bilen som har allt; Porsche 928!

Med sin unika men ändå karaktäristiska design blev modellen legendarisk från start då den lanserades 1978. Tanken var ursprungligen att ersätta 911:an men det vet vi ju hur det gick. 1995 då 928:an pensionerades stod 911:an kvar i modellutbudet och gör som bekant så än idag. Detta betyder inte att 928:an var en dålig bil, det vittnar de flesta tester om. Otroligt kompetent GT vagn enligt de flesta som kört den, med möjligen några för många kilon runt midjan om man frågar puritanerna.

I videoklippet nedan är det toppmodellen 928 GTS med 350hk som testas och Jeremy Clarkson beskriver vägegenskaperna som tidlösa. Begpriserna i Sverige idag ligger för den vanliga S4 modellen mellan 60 och 120 tusen kronor beroende på skick. Vill man ha GTS modellen börjar priserna en bit högre upp.




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar