GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

torsdag 31 mars 2011

Saab - ännu inte uträknat... del II

Då var det nya turer kring Saab igen. Igår kunde vi läsa att tillverkningen stod delvis stilla i Trollhättanfabriken p.g.a. brist på komponenter från underleverantörer. En del spekulerade i att det berodde på att underleverantörerna inte fått betalt då pengarna helt enkelt saknas, medan den officiella versionen var att ett nytt betalsystem strulat till det.

Samtidigt i landets huvudstad spatserar Mr. Antonov - miljardär, entrepenör och Mr. Mullers personliga bankman, in på Riksgälden med en halv miljard på fickan och meddelar att han vill gå in som delägare i Saab. Ett attraktivt erbjudande som behandlas av Riksgälden just i detta nu.

Livet på Saab känns för stunden lite instabilt, men som sann optimist tror jag på ett lyckligt "slut". Varumärket är starkt och Saab har alla möjligheter att överleva som eget märke - om än inte som volymtillverkare utan sannolikt som en nischtillverkare. Heja Saab!

Saabklubben på Gröna Träffen -09 (Foto: M. Larsson)
Saab - ännu inte uträknat... del I

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar