GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

söndag 27 februari 2011

De Tomaso - Återkomsten

Det har sedan en tid tillbaka cirkulerat en hel del rykten om den nära förestående nylanseringen av det legendariska märket De Tomaso. Det har visats mer eller mindre officiella bilder på vad som kan liknas vid en SUV/SAV. Det har även ryktats om coupeversioner. På Genevesalongen får vi se om ryktena stämmer eller ej och då får vi även reda på den slutgiltiga modellbeteckningen och tekniska specifikationer.


De Tomaso Pantera - extrem än idag.
 De Tomaso ursprungligen grundat 1959 är legendariskt i sportbilssammanhang, där man främst gjorde sig ett namn med modellen Pantera. Det var en extrem sportbil med prestanda som siffermässigt står sig väl än idag, eller vad sägs om 0-100 på under 6 sekunder? Inte illa för en bil som presenterades 1970. Under åren har De Tomaso genomlevt flera motgångar och konkurser, men även varit delägare i Maserati en längre tid och bl.a. medverkat till utvecklingen av deras klassiska Biturbo-modeller.



För dig som är mer intresserad av De Tomaso finns det mycket information att finna på nätet. På den officiella italienska De Tomaso hemsidan hittade vi dock ingen uppdaterad information. Det finns även en svensk De Tomaso klubb.

Världspremiär i Geneve: De Tomaso "SLS"


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar