GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

måndag 24 september 2012

Smygtitt på Jaguar F-type

Det är inte varje dag som Jaguar presenterar en helt ny modell, men nu är det snart dax på Parissalongen 2012. Modellens namn, F-type, knyter an till fornstora dagars typbeteckningar från märket medan utseendet är direkt taget från konceptmodellen C-X16 som visades i Frankfurt häromåret.

Jaguar F-type.

Det är dock oklart om produktionsbilen kommer tillverkas med samma hybridmotorisering som konceptet, men om man väljer att göra det så blir det sannolikt Jaguars första hybridbil och en av de absolut första sportbilshybriderna på marknaden. Redan idag har Jaguar rullande hybridprototyper av XJ-modellen, kallad XJ_e, och man har även "lovat" att bygga den hybrid-sportbil - C-X75 - som visades upp som koncept redan år 2010. Vi på Jarama välkomnar denna nya katt med sportiga och kanske miljövänlig(are) ambitioner.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar