GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

onsdag 1 augusti 2012

Copenhagen Historic Grand Prix 2012


Historisk racing i stadsmiljö, är det möjligt? Ja inte är det vanligt i alla fall, men på en del håll händer det ibland. Ännu ovanligare är det att se en riktig Formel 1 bil på vanliga vägar. Mig veterligen sker det endast på ett par exotiska platser i världen (t.ex. Monaco, Dubai, Singapore) och i Charlies Änglar på film.

Men under Copenhagen Historic Grand Prix den 4:e till 5:e Augusti kommer stall Redbull visa upp sin formel 1 (Renault) bil och "köra ett varv i stan". Förare är ingen mindre än legendaren David Coulthard. En annan legendar i sammanhanget är Tom Kristensen som är ensam om att ha vunnit Le Mans hela 8 gånger. Tom är ambassadör för eventet.

I övrigt sker racing i olika historiska klasser och för besökare med veteranbil finns en speciell parkering med extra förmånligt pris. Väl värt ett besök låter det som i våra öron... Hver gang.

Detaljerad information finner ni här på CHGP officiella hemsida.

Mercedes SL i full karriär på CHGP 2011 (Foto: Starracing Motorsport)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar