GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

torsdag 16 augusti 2012

British Motor Meet i Hjo 17-19 Augusti 2012

Hjo då, nu är det dags igen. Ett av årets största evenemang med fokus på entusiastbilar från de brittiska öarna tar plats nu till helgen - British Motor Meet i Hjo.

Morgan i Hjo 2011 (Foto: H. Örtlund)
Imperiets storhetstid gav många bilmodeller som gick till historien, mer eller mindre bokstavligt talat. Otaliga är de märken som hamnat i ekonomisk obalans och tvingats att lägga ner tillverkningen. Ofta återupplivade i perioder genom rika finansiärer men inte alltid med lyckat resultat. I dagsläget är Jaguar och Land Rover i Indisk ägo (Tata), Rover och M.G. i kinesisk ägo. Dock är Aston Martin inhemskt (igen) och även Morgan har stått mot tidens och globaliseringens tand. Nog om detta. Vi tror att du är välkommen till BMM även om du dyker upp i din kinesisk tillverkade M.G.

Det blir alltså brittisk folkfest hela helgen med bilar, musik, folk och fä. Bosse bildoktorn gästar och sedan noterar vi en väldigt intressant punkt på agendan. Den brittiska biltillverkaren Morgan dyker nämligen upp med en ny version av plus 8, speciellt inskeppad för att visas upp i Sverige.

Kommer du vara på plats i Hjo? Vi tar gärna mot lite bilder och delar med till Jaramas läsare.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar