GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

torsdag 23 juni 2011

Alkoholfritt tack!

Imorgon är det midsommarafton och många är de svenskar som firar detta som om det inte fanns en morgondag, ofta då med snapps och annan alkohol. Ofta råder det osäkerhet kring vilka lagar och regler som gäller kring alkoholen och när man utan att riskera något kan köra hem från festen. Ingen fara, vi reder ut begreppen.

Det finns flera tjänster för att räkna ut hur mycket alkohol som finns kvar i kroppen dagen efter. Många tillbehörsbutiker och även bättre sorterade mackar har alkomätare som man blåser i, i sitt sortiment. Men chansa inte om du ligger på gränsen, bättre då att vänta och vila ett par timmar till. Exakt vilka lagar och regler som gäller hittar du här.

Tänk också på att det inte bara är alkoholen som är en fara i trafiken. Man kan vara nykter men trött vilket är minst lika farligt i trafiken.

Kör försiktigt och krama varandra i trafiken!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar