GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

måndag 4 april 2011

Aston Martin lanserar unik lyxlur

Aston Martin har på senare tid fått ett riktigt uppsvep och är väldigt om sig och kring sig. Nya modeller och framgångar i racing kompletteras nu med lanseringen av en mobiltelefon(!). Modellen, som tagits fram tillsammans med nischtillverkaren Mobiado, har operativsystemet Android och en helt unik och transparent design.

När du sätter dig i förarsätet interagerar mobilen med bilens informationssystem, GPS och kommunicerar med sociala tjänster på Internet. Med andra ord kan du nu enkelt "checka in" på Nürburgring, och twittra att du just nu kör i 280km i timmen och slutligen ringa hem och meddela att du blir sen ikväll (så att du hinner ett varv till på banan). Med andra ord; ett måste för alla lyckliga Aston Martin-ägare.

En riktigt lyxig lur: Aston Martin Mobiado CPT002

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar