GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

lördag 26 februari 2011

Ökat intresse för äldre motorfordon

Ännu ett förlag hakar på och ger ut ett motormagasin med inriktning mot klassiker och entusiastbilar. Det är Egmont som utökar sitt utbud med AMS Vintage, alltså en syskontidning till redan existerande Auto, Motor och Sport. Vi välkomnar detta tillskott till tidningsfloran och tar det som ytterligare en bekräftelse på det vi sedan en längre tid redan noterat - att intresset för svunna generationers motorfordon bara ökar!

Den som analyserar trenden lite djupare uppmärksammar säkert att det specifikt är intresset för de senare decennierna, d.v.s. 70 och 80-tal, som blomstrar. Trenden är logisk då de som växte upp med planscher på dessa bilarna i sovrummet nu har möjligheten att införskaffa den drömbil "som pappa aldrig köpte".

Kanske funderar du också på att ta steget och bli en riktig bilenusiast? Bra, då är du på rätt ställe. Fortsätt att besöka Jarama-bloggen så ska vi se till att du få all den inspiration och information du behöver.

Pojkdröm från 80-talet (FAC 2009, Foto: M. Larsson)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar