GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

tisdag 26 april 2011

Ny eventkalender på Jarama!

Våren är här och sommaren närmar sig med stormsteg, och redan har motorträffarna dragit igång över hela landet. Intresset för äldre fordon växer år för år, vilket vi skrivit om tidigare här, och träffarna blir mer och mer välbesökta samtidigt som nya ploppar upp som svampar ur jorden.

Vi på Jarama presenterar nu (version 2 av) vårt eget kalendarium där alla motor- och entusiastbilsrelaterade event listas. Jaramakalendern är dock inte som alla andra kalendarium där ute på nätet, den är bättre! Du kan nämligen enkelt ta den med dig ut i vardagen och aldrig mera missa träffen som kanske "var just i närheten av där du befann dig förra helgen". Det fungerar som så eftersom kalendern är publik och har du ett Google-konto kan du lägga till den bland dina egna kalendrar. Så ser du när sommarens träffar är på ett enkelt och överskådligt sätt.

Till Kalendariet eller klicka på bilden nedan.

Jarama Sverige - Event Kalender (klicka för att komma till kalendern)

Vill du lägga till ett event i Jaramas kalendarium? Maila information om eventet till oss, info@jarama.se, så lägger vi till det direkt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar