GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

Galleri

Här nedan listar vi ett antal fotoalbum med allehanda bilder från bilmässor, entusiastträffar och liknande. Vi försöker hinna med så många bilträffar som möjligt, men naturligtvis hinner vi inte med alla.

Har du besökt en bilmässa eller träff som vi missat och vill dela med dig av foton? Kontakta gärna oss på info@jarama.se så kan vi kanske publicera bilderna här till allmän beskådan.

Bilder från IAA 2011

En rejäl uppsättning bilder från 2011 års version av den gigantiska bilmässan i Frankfurt.Falsterbo Auto Classic i Skanör 16:e Juli 2011

Vackra bilar i vacker miljö fanns det gott om när FAC bjöd in till Skanör i helgen. Flera intressanta bilar fanns på plats, eller vad sägs om De Tomaso Pantera, Koenigsegg Agera och Lamborghini Espada. Dessutom fanns det massor av Jaguarmodeller med fokus på jubilaren E-type 50 år.British Motor Meet 1-2:e Juli 2011

Vi tackar Hans och Göran Örtlund som är initiativtagare till BMM samt de utställare som bidragit med bilder från British Motor Meet i Hjo.Svenskt Sportvagnsmeeting på Knutstorp - 8-10:e Juli 2011

Jarama drog till Kågeröd i helgen och spanade in den kraftiga uppslutningen av motorentusiaster som hade samlats på Ring Knutstorp med anledning av Svenskt Sportvagnsmeeting 2011. Trots några enstaka moln på himmeln så värmde solen på riktigt bra och taklösa utställare hade inget att oroa sig för.


Gröna Träffen, Trollenäs - 2:a Juni 2011

Motorhistoriska vänner anordnade denna trevliga träff i slottsmiljö i hjärtat av Skåne.


Bilfestival i Gnosjö - 21 och 22:a Maj 2011

Teknikens Värld anordnade en bilfestival på Marieholms bruk i Gnosjö. Ett evenemang för hela familjen.


Träffpunkt 70 - 15/5 2011

Ett par väldigt färgglada bilder tagna på Träffpunkt 70 i Borås. Vi tackar Morten Alleröd för att han så vänligt delar med sig av sina bilder.Tisdagsträffen, Löddeköpinge 17:e Maj 2011

Trots småmulet väder dök en hel del trevliga bilar upp på Tisdagsträffen i Löddeköpinge.


Geneves Bilsalong - 3-13:e Mars 2011

Här kommer ett galleri med bilder från Genevesalongen årsmodell 2011. Det fanns massor med europa- och världspremiärer däribland Saabs nya 9-5 kombi, Ferrari FF och Aston Martin Virage. Dessutom fanns det väldigt många intressanta konceptbilar.


IAA Frankfurts Bilsalong - 14-18:e September 2009

Jarama hade möjligheten att närvara vid världens största bilmässa, IAA, i Frankfurt, Tyskland. Här visar vi ett urval av bilder (200st!) från vad som visades på mässan, årgång 2009. Trots stort fokus på miljöbilar behövde man inte anstränga sig alltför mycket för att hitta energislukande prestandamonster ibland montrarna. Eller vad sägs om nya Ferrari 458 Italia, Aston Martin Rapide, Porsche Panamera etc. etc.


BMW Club Schweden träff på Knutstorp - 1:a Augusti 2009

En av de mer aktiva klubbarna i landet hade banträff på Ring Knutstorp. Jarama visar här några läckra bilder insända från en av besökarna.


Falsterbo Auto Classic - 25:e Juli 2009

Utställarna på Falsterbo Auto Classic kämpade tappert mot vädrets makter. Hardtoppar och cabrioletmekanismer fick visa sin funktionsduglighet under flera men dock kortare skurar.
När solen lös genom fotade Jarama några av klassikerna, för er att njuta av.


Svenskt Sportvagnsmeeting på Knutstorp - 3-5:e Juli 2009

Årets upplaga av Svenskt Sportvagnsmeeting bjöd på en hel del spännande racing och vädrets makter var på arrangörernas sida större delen av helgen. Detaljerade raceresultat finns på Sportvagnsmeeting.se. Jarama var på plats och förevigade en del sportbilar från utställningsdelen av arrangemanget. Bl.a. Lotus och Porsche var rikligt representerat här.


Gröna Träffen på Trollenäs Slott - 21:a Maj 2009

Genom Motorhistoriska Klubben Skåne fick vi under Kristi himmelfärdshelgen återigen möjlighet att beundra tjusiga bilar i vacker slottsmiljö. Denna gång på Trollenäs Slott beläget mitt i Skåne. Jarama var på plats, njöt av solen och förevigade en del av utställarnas fordon.


Italiensk bilträff på Skottorps Slott - 1:a Maj 2009

Som ett sydligare alternativ till Skokloster bjöd Club Alfa Romeo den 1:a Maj in till Italiensk bilträff på Skottorps Slott i södra Halland. Jarama var på plats, njöt av solen och förevigade en del av utställarnas fordon.

Malmö Motormässa - 16-19:e April 2009

I helgen var det Motormässa i Malmömässans lokaler. Trots rådande lågkonjuktur flockades folk främst runt de exklusivare bilarna. Här finner ni ett antal guldkorn som vi lyckades vaska fram bortom de vanligaste dussinbilarna.


Thulinträffen - 2008

Jarama besökte och ställde ut på Thulinträffen 2008. Solen sken och vinden blåste, men bilentusiasterna strömmade till och utställningen var mycket lyckad.Sofiero Classic - 2008

Sofiero Classic är en av skånes mest prominenta utställningar av klassiska fordon. Allt sker i oerhört vacker slottsmiljö.