GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

söndag 30 september 2012

Sommaren är kort

...det mesta regnar bort. Så Sjöng Tomas Ledin för 30 år sedan samtidigt som Porsche 944 premiärvisades. Och den titeln får här även representera entusiastbilssommaren 2012. Men trots att vädrets makter inte alltid varit på de nedcabbades sida, så har fler bilträffar än någonsin passerat i revy och vi blickar nu tillbaka mot något som på flera sätt kan ses som en rekordsommar.

Här på Jarama har vi samlat alla artiklar från sommarens träffar här och bilder från de allra flesta träffarna finns samlade här. För oss är det en rekordsommar eftersom vi (återigen) har lyckats attrahera mångfalt fler besökare än föregående år. Vi tar det som ett bevis på att vi lyckats fylla någon form av nisch här bland bilbloggarna med vårt fokus på motorträffar och diverse nyheter och artiklar relaterade till bilentusiasm.

Vi avrundar nu träffsäsongen men kommer naturligtvis fortsätta blogga under hösten så fortsätt leta er hit. Vi planerar även för fullt för ett par förbättringar till bloggen och även ett "litet komplement" till bloggen som vi hoppas kan sprida våra artiklar och träffinformation vidare ut i etern.

TVR Cerbera på ett regnigt Knutstorp (Foto: M. Forsell)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar