GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

söndag 2 september 2012

Semesterbilder Frankrike & Italien

Jag har tänkt att jag skulle dela med mig av några bilder från semestern i somras, men det har inte blivit av även om det nu passerat ett par veckor sedan hemkomsten. En vecka spenderades i Nice och trakterna därkring med bland annat en dagsutflykt till Italien. Jag ska erkänna att jag hade högre förväntningar på bilfloran längs rivieran.

Inte franskt, men ganska bildskön ändå - MB SLK (Foto: M. Forsell)
När jag säger högre förväntningar menar jag inte tvunget snabbare, lyxigare och värre för det fanns det gott om i form av Ferraris, Rolls Royce, Maybach, Bentleys etc. Det jag hade hoppats på var några välbevarade gamla sportiga fransyskor i form av Citroën SM, Renault Alpine eller varför inte en MVS Venturi. Men visst, en ska inte klaga. Och ett par guldkorn lyckades jag vaska fram. Däribland några gamla Citroën-modeller och en Fiat 850 Coupe. Under semestern blev det även en utflykt till Monaco och en bilspaning utanför det berömda casinot... men det sparar vi till ett annat inlägg.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar